Home » , , , , » [J-Movie] Dear Friends

[J-Movie] Dear Friends

Subtitle Indonesia Dear Friends

Details
  • Title: ディアフレンズ
  • Title (English): Dear Friends
  • Directed by: Kazuyuki Morosawa
  • Written by: YOSHI
  • Cast: Keiko Kitagawa, Yuika Motokariya, Masaya Kikawada, Airi Toriyama, Mao Sasaki, Hatsune Matsushima, Mantaro Koichi, Naoko Otani, Yoshiko Miyazaki, Ren Osugi
  • Release date: February 3, 2007

Plot
  • Dear Friends follows a high-school student named Rina (played by Keiko Kitagawa) who believes that friends are not necessary and that they can only be used in times of need. Thus, she is unable to maintain a decent relationship with her friends and classmates. Her family's relationship is also lacking; her father does not care much about his family and her mother is over-protective.
    Credit: wikipedia.org

Subtitle Indonesia Dear Friends


Always Read Our RULES

••~••
Share this article :

8 comments:

  1. ini videony yg nggak hardsub donlod dmana??

    ReplyDelete
  2. wah kl liat pemainnya jadi inget sama Sailor Moon versi orang... :D

    ReplyDelete
  3. @Anonymous: menurut hasil pencarian translatornya, bisa di download di sini http://yog-movie.blogspot.com/2010/12/dear-friends-japan-2007.html

    ReplyDelete
  4. filmnya melo..pooolll...!!!! tp asyik..salut klo punya temen kya "Maki chan"

    ReplyDelete
  5. Thanks ya om sooLazee & islandsubs sudah bekerja keras ngesub film ini. Btw pinter banged sih bahasa Inggrisnya. Ajarin dong om...

    ReplyDelete
  6. Ga nunggu lama deh kalau ada masaya kikawada nya. Izin download.

    ReplyDelete
  7. cara gabungin 2 file .srt gimana??
    ada yang bisa bantu??

    ReplyDelete

Kami berusaha melakukan yang terbaik untuk menerjemahkan, karenanya kami meminta Anda menghargai usaha kami dengan mengikuti peraturan yang kami tetapkan. Terima kasih.

BACA PERATURAN INI SEBELUM ANDA MENINGGALKAN KOMENTAR

Tetap Terhubung Dengan Kami

Dapatkan informasi subtitle terbaru lewat email anda dengan subscribe ke newsletter kami.


Recent Post

Followers

Comment


 
Free Indonesian Subtitles About Us | Terms and Conditions | Help | Join Us | Contact Us
Copyright © 2011-2013. Indonesian Subtitles Land - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger