[J-Drama] Hungry!

Subtitle Indonesia Hungry!

Title: ハングリー!
Title English: Hungry!
Genre: Romance, Food
Episode: TBA
Broadcast period: January 2012 - TBA
Plot: Mukai is taking on the role of Eisuke, a former bassist of a rock band who gave up his music dreams to carry on the tradition of his family’s French restaurant. The show will involve a love triangle as Kuninaka and Takimoto play rivals for Eisuke’s heart.
Kuninaka has been cast as Eisuke’s older girlfriend Maria, who works at a bank. She is shocked to learn that Mukai has abandoned his music to devote himself to the restaurant, leading her to uncertainty about their relationship. Takimoto’s character is a 20-year-old college student named Chie who comes from a farming family. Although she initially had a bad impression of Eisuke, she begins to develop feelings for him after tasting his cooking.
SMAP’s Inagaki will play Tokio, the owner of a competing French restaurant. In the past, he was fond of the restaurant that Eisuke’s mother ran, but after she passed away, he deceived Eisuke’s father and bought out the restaurant’s chefs and staff. Knowing of Eisuke’s ability as a chef, Tokio views him as a rival.
Eisuke’s friends, who were part of his band ROCKHEAD, are being played by Tsukamoto (guitarist) and Miura (vocalist). Both of them help Eisuke with his restaurant. -- Tokyograph
Cast:
  • Mukai Osamu as Yamate Eisuke
  • Takimoto Miori as Okusu Chie
  • Kuninaka Ryoko as Tachibana Maria
  • Tsukamoto Takashi as Sumiyoshi Kenta
  • Miura Shohei as Hiratsuka Taku
  • Kawabata Kaname (川畑要) as Fujisawa Tsuyoshi
  • Sato Shori (佐藤勝利) as Okusu Sasuke
  • Inagaki Goro as Aso Tokio
  • Suzuki Sawa as Shirayama Yuki
  • Katagiri Hairi as Ebina Chikako
  • Miyaji Mao as Izumi Kana
  • Ishiguro Hideo as Kashiwagi Ippei
  • Tayama Ryosei as Higashi Norio
  • Hayashi Tantan as Totsuka An
  • Yamashita Rio as Takagi Nana
  • Hashimoto Jun as Okusu Yoshiaki
  • Katahira Nagisa as Yamate Hanako
  • Osugi Ren as Yamate Taro
Subtitle Indonesia Hungry!

Credit: yanie & team @d-addicts.com
  • Episode 01: Box
  • Episode 02: Box
  • Episode 03: Box
  • Episode 04: Box
  • Episode 05: Box
  • Episode 06: Box
  • Episode 07: Box
  • Episode 08: Box
  • Episode 09: Box
  • Episode 10: Box
  • Episode 11: Box

Always Read Our RULES


••~••

Share this article :

22 comments:

  1. aku suka dorama ini.. bikin ngiler... senpai2 disini arigatoooo, kalau bisa ngproyek untuk vwitch girl juga ya ToT

    ReplyDelete
  2. ada Hungry \(^0^)/ terima kasih udah mau di sub
    yup setuju sama yg atas, ngarep switch girl jg di sub^^

    ReplyDelete
  3. Makasih uda di sub dorama ini, aku suka banget,, apalagi yang semacam drama ini, komedinya gak terlalu berlebihan, jadi filmnya masuk di akal...

    ReplyDelete
  4. episode 3 file error?
    usul kalau bisa di upload juga di fd untuk episode 3
    alnya langsung tersave kalau klik link jd gampang
    ditunggu tanggapannya admin.
    pokoknya suka banget dorama ini, makasih

    ReplyDelete
  5. Sebenarnya tidak ada masalah dengan link mediafirenya.
    Tapi flden sbg alternatif sudah ditambahkan. Terima kasih.

    ReplyDelete
  6. saya suka drama ini, saya harap sub indo nya jalan terus sampai eps akhir

    ReplyDelete
  7. Arigatou...dtunggu sub. berikutnya..

    ReplyDelete
  8. Hungry sub Indonesia :3
    Fansubs Aishiteru~ senpai tachi otsukaresama deshita...o(^w^)o

    ReplyDelete
  9. ditunggu kelanjutannya. bener2 gg saba nunggu. arigtou udh upload. untuk eps 5-7 bener2 aku tunggu ^^

    ReplyDelete
  10. wah akhirnya rilis juga sub eps 5 \(^0^)/ sankyuuu...

    ReplyDelete
  11. Terima kasih.. ditunggu episode berikutnya ^^

    ReplyDelete
  12. glowing she gda ya subtitlenya

    ReplyDelete
  13. admin upload dong sub episode 6-11nya, suka bgt sama ni dorama hehe...

    ReplyDelete
  14. belum ada kelanjutannya lagi yah :(
    padahal aku sengaja nonton hungy-nya nungguin sub indo nya
    ganbatte ne admin ^o^

    ReplyDelete
  15. ayam hungry... kriuk... kriuk...

    ditunggu update sub-sub J-Drama'nya...

    ayo bersemangat terus islandsub buat Fans nya...

    fighting...

    ReplyDelete
  16. sumimasen, karena banyak kesibukan dikampus jadi drama ini terlantar.
    akan diusahakan selesaikan secepatnya, episode 7 sudah setengah selesai. ditunggu ya

    ReplyDelete
  17. arigatou....
    download drama dah slesae..tinggal subtitlenya...lg sbuk dKampus,,,dimaklumi,,,hehehe...

    ReplyDelete
  18. Arigatou gozaimasu....
    ditunggu episode slanjutnya,,,.
    hohoho

    ReplyDelete
  19. Admin, sub episode 11 nya sewaktu ku download kok kebaca kayak virus gt yah..tolong disediakan dalam bentuk lain pls :) maaf merepotkan,terima kasih banyak

    ReplyDelete
  20. arigatou!!!!!!!!!! fave dorama nihhh!! aaaa jadi ngiler liat ni dorama

    ReplyDelete
  21. Permisi...
    di mana ya alamat yang nyediain raw video x dorama ini?
    n ada alternatif linknya nggk?
    Thank's

    ReplyDelete
  22. Sankyu buat sub indonesia nya, I like this dorama

    ReplyDelete

Kami berusaha melakukan yang terbaik untuk menerjemahkan, karenanya kami meminta Anda menghargai usaha kami dengan mengikuti peraturan yang kami tetapkan. Terima kasih.

BACA PERATURAN INI SEBELUM ANDA MENINGGALKAN KOMENTAR

Tetap Terhubung Dengan Kami

Dapatkan informasi subtitle terbaru lewat email anda dengan subscribe ke newsletter kami.


Korean Projects

Japanese Projects

AKB48 Projects

Other Projects

-

Followers

Comment


 
Free Indonesian Subtitles About Us | Terms and Conditions | Help | Join Us | Contact Us
Copyright © 2011-2013. Indonesian Subtitles Land - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger