Latest Released

Cant Lose Subtitle Bahasa Indonesia (Ep13)


Updated Subtitle Episode 13

[J-Drama] LIAR GAME Season I

Subtitle Indonesia Liar Game

Season I

  • Viewership ratings: 11.4 (Kanto)
  • Broadcast period: 2007-Apr-14 to 2007-Jun-23
  • Episode : 11
  • Genre : Psychological, Thriller
  • Cast : Toda Erika as Kanzaki Nao, Matsuda Shota as Akiyama Shinichi, Michiko Kichise as Eri

Synopsis
  • Kanzaki Nao adalah seorang mahasiswa yang amat sangat jujur, karena itulah dia sering kali dijadikan bahan tertawaan sejak masih sekolah hingga sekarang. Ditengah aktivitasnya sehari-hari, tiba-tiba Kanzaki menemukan 1 buah koper di depan kamarnya berisikan uang sejumlah 100 Juta Yen beserta 1 buah surat undangan untuk mengikuti Turnamen yang dinamakan "The Liar Game". Ronde pertama, Kanzaki diharuskan mengambil uang sejumlah yang sama dari lawan mainnya yaitu gurunya sendiri yang bernama Fujisawa. Akibat kejujurannya yang luar biasa, Kanzaki malah menghubungi Fujisawa dan menitipkan uang itu kepadanya. Fujisawa yang bermaksud turut serta dalam turnamen ini malah justru berbalik melawan Kanzaki. Kanzaki yang sangat putus asa, menghubungi seorang penipu Jenius yang baru saja dibebaskan dari penjara, bernama Akiyama Shinichi.

Man Of Honor (Ep 02)

Updated Subtitle Episode 2




••~••

[J-Drama] Nazotoki wa Dinner no Ato de

Subtitle Indonesia Nazotoki wa Dinner no Ato de

Details
  • Title: 謎解きはディナーのあとで
  • Title (romaji): Nazotoki wa Dinner no Ato de
  • Also known as: The After-Dinner Mysteries
  • Genre: Mystery, Drama
  • Episodes: 10
  • Preceded by: Zettai Reido 2
  • Succeeded by: Strawberry Night

Synopsis
  • Kageyama (Sho Sakurai) works as the butler for rich heiress Reiko Hosho (Keiko Kitagawa). Reiko happens to be a novice detective but lacks certain deductive skills needed by detectives. Because of this Reiko relies on Kageyamaa to help her solve cases. Meanwhile, Kageyama isn't afraid to mince words and often calls out Reiko with his sharp tongue!

[J-Movie] Paradise Kiss 2011

Subtitle Indonesia Paradise Kiss

Details
  • Movie: Paradise Kiss
  • Revised romanization: Paradaisu Kisu
  • Japanese: パラダイス・キス
  • Genre: Romance, Drama
  • Director: Takehiko Shinjo
  • Writer: Ai Yazawa (manga), Kenji Bando
  • Producer: Takero Hisamatsu, Toshiaki Muramatsu, Takeshi Onoda, Hiroaki Kitano, Toshiya Nomura
  • Cinematographer: Hikaru Yasuda
  • Release Date: July 4, 2011 
  • Distributor: Warner Bros

Synopsis
  • Yukari Hayasaka (Keiko Kitagawa) is a high school student who has become tired of her life of constant schooling. She then comes across a group of student fashion designers in need of a model for their "Paradise Kiss" clothing label. Yukari knows nothing about the fashion world and is taken back by the group's eccentric ways, but she soon comes to admire their free thinking ways and ability to pursue their dreams with a one track mind...

The Musical Subtitle Bahasa Indonesia (ep 08)



Updated Subtitle Episode 08

The Musical Subtitle Bahasa Indonesia

A Thousand Days' Promise (Ep 03)

Subtitle Indonesia A Thousand Days Promise

Updated Subtitle Episode 03


••~••

Many Subtitle Berbahasa Indonesia (Ep 8)

Subtitle Indonesia Drama Korea Manny

Updated Manny Subtitle Bahasa Indonesia episode 8

Manny Subtitle Bahasa Indonesia

Can't Lose Subtitle Bahasa Indonesia (Ep 12)

Subtitle Indonesia Can't Lose

Updated Subtitle Episode 12

Poseidon Subtitle Indonesia (Ep 07)

Subtitle Indonesia Poseidon

Updated Subtitle Episode 07
••~••

Intermezzo


Perhatian, perhatian... ^^
Mohon di baca yah...

Manny subtitle Bahasa Indonesia (Ep 7)

Subtitle Indonesia Drama Korea Manny

Updated Manny Subtitle Bahasa Indonesia episode7

Manny Subtitle Bahasa Indonesia

Can't Lose Subtitle Bahasa Indonesia (Ep 11)

Subtitle Indonesia Can't Lose

Updated Subtitle Episode 11

[J-Drama] Kaseifu no Mita

Subtitle Indonesia Kaseifu no Mita

Details
  • Title: 家政婦のミタ
  • Title (romaji): Kaseifu no Mita
  • Also known as: Mita the Housekeeper
  • Genre: Mystery, Family
  • Episodes: 11
  • Preceded by: Bull Doctor
  • Succeeded by: Dirty Mama!

Synopsis
  • In the drama, Matsushima plays a mysterious housekeeper named Mita Akari, whose age is a secret and who is completely unsociable. However, she is perfect in her housework, and through her work she resolves hidden issues among the family members of the homes she is dispatched to. Despite her clients’ eventual wishes to keep her as a permanent housekeeper, she always moves on to the next job, where a fresh set of domestic problems await.ysterious housekeeper named Mita Akari, whose age is a secret and who is completely unsociable. However, she is perfect in her housework, and through her work she resolves hidden issues among the family members of the homes she is dispatched to. Despite her clients’ eventual wishes to keep her as a permanent housekeeper, she always moves on to the next job, where a fresh set of domestic problems await.

[K-Movie] The Cat 2011

Subtitle Indonesia Korean Movie The Cat


Details
  • Movie: The Cat
  • Revised romanization: Goyangyi: Jookeumeul Boneun Doo Gaeui Noon
  • Hangul: 고양이 : 죽음을 보는 두 개의 눈
  • Genre: Mistery
  • Director: Byun Seung Wook
  • Producer: Lee Joon Dong
  • Release Date: July 7, 2011 

Synopsis
  • Berkisah tentang So-yeon (Park Min-yeong), seorang pengurus kucing yang menderita claustrophobia dari trauma masa kecilnya. Suatu hari pelanggan So-yeon meninggal di lift, meninggalkan kucingnya Bi-dan. Misteri tentang siapa yang membunuh wanita tersebut tidak diketahui, dan satu-satunya sakis adalah kucing itu. Di saat polisi memulai penyelidikan mereka, mereka meminta So-yeon untuk merawat Bi-dan. Tapi sesuatu yang aneh terjadi pada So-yeon di hari sejak dia membawa Bi-dan ke rumah. So-yeon mulai bermimpi buruk di mana dia melihat seorang gadis kecil yang terus menghantui mimpi-mimpinya. Ketakutan dan tidak yakin apa arti dari mimpi ini, So-yeon mulai menyelidiki misteri kucing dan pemiliknya tersebut di kala sahabatnya, yang baru-baru saja memiliki kucing, meninggal.

Can't Lose Subtitle Bahasa Indonesia (Ep10)

Subtitle Indonesia Can't Lose

Updated Subtitle Episode 10

IS ~Otoko Demo Onna Demo Nai Sei~ (Epi 3)

Subtitle Indonesia IS Otoko Demo Onna Demo Nai Sei 


Updated Subtitle Episode 03

The Musical Subtitle Bahasa Indonesia (Ep 07)

Subtitle Indonesia The Musical

Updated Subtitle Episode 07

The Musical Subtitle Bahasa Indonesia

[J-Drama] JIN season I [Reuploded]

Subtitle Indonesia Drama Jepang JIN


Season 1
  • Episodes: 11
  • Viewership rating: 18.9 (Kanto)
  • Broadcast period: 2009-Oct-11 to 2009-Dec-20
  • Genre: Jidaigeki, Medical, Human, Fantasy Drama, Time Travel
  • Cast: Osawa Takao, Ayase Haruka, Koide Keisuke, Nakatani Miki, Masaki Uchino,
  • Related drama: Dr. Jin
Summary
  • JIN dalam bahasa Jepang berarti Manusia, Sangat sesuai dengan judul dari dorama ini yang mengisahkan tentang kisah kemanusiaan, dimana seorang dokter bedah, Minakata Jin, yang terlempar ke masa lalu di tahun 1862. Di tahun 2009, dokter Minakata mengalami trauma, karena tunangannya yang mengidap kanker otak, justru mengalami koma karena kesalahan yang dibuat oleh Minakata. Karena rasa bersalah yang mendalam, Minakata tidak pernah mau untuk melakukan operasi terutama yang berhubungan dengan otak, padahal beliau adalah salah seorang dokter bedah otak cukup pandai dan terkenal.

Poseidon Subtitle Indonesia (Ep 06)

Subtitle Indonesia Drama Korea Poseidon

Updated Subtitle Episode 06
••~••

The Princess' Man (Ep 21)


Updated Subtitle Episode 21

••~••

Can You Hear My Heat Subtitle Bahasa Indonesia (ep 17)

Subtitle Indonesia Can You Hear My Heart

Update Can You Hear My Heart Episode 17

Subtitle Bahasa Indonesia Can You Hear My Heart

[K-Drama] Man Of Honor

Subtitle Indonesa Drama Korea Man of Honor

Details
  • Title : 영광의 재인 / Youngkwangeui Jaein / Glory Jane
  • Chinese Title : 荣光的在仁
  • Also known as : Man of Honor
  • Genre: Romance
  • Episodes :24
  • Broadcast network: KBS2
  • Preceded by: The Princess' Man
  • Succeeded by: Wild Romance

Sypnosis
  • Kim Young Kwang (Chun Jung Myung) is a baseball player on a minor league team, former 4th hitter of the major league team, is an innocently confident man who never stops trying his best to re-live past glories. Yoon Jae In (Park Min Young) works as a nurse’s aide is a struggling young, cheery, bright girl who always maintains a positive attitude despite her poor background and dreams of becoming a nurse. She meets Kim Young Kwang at the hospital when he sustains injures, as they struggling to overcome their fates, they find love. Seo In Woo (Lee Jang Woo) is the future heir of a sports clothing company and also the clean-up hitter for the a professional baseball team that his father owns. A love triangle ensues between these three characters.

A Thousand Days' Promise (Ep 02)

Subtitle Indonesia Drama Korea A Thousand Days Promise

Updated Subtitle Episode 02


••~••

Manny Subtitle Bahasa Indonesia (Ep6)

Subtitle Indonesia Drama Korea Manny

Updated Manny Subtitle Bahasa Indonesia episode 6

Manny Subtitle Bahasa Indonesia

Vampire Prosecutor Subtitle Indonesia (Ep 03)

Subtitle Indonesia Vampire Prosecutor

Updated Subtitle Episode 03

[K-Drama] Little Girl K / Killer K

Subtitle Indonesia Korean Drama Little Girl K

Details
  • Title: 소녀K / Sonyeo K
  • Also known as: Girl K / Girl Killer
  • Genre: Action, thriller
  • Episodes: 3
  • Broadcast network: CGV
  • Broadcast period: 2011-Aug-27 to 2011-Sep-10
  • Air time: Saturday 24:00
Synopsis
  • Cha Yeon Jin is a high school girl whose outwardly normal existence and reticent character masks her true identity: she is a professional assassin who is seeking vengeance for her mother after watching her killed in front of her eyes. She infiltrates SS1, the secret organization that her mother was connected to, by becoming one of their killers, all the while trying to track down her mother's murderer.

[K-Drama] Manny

Subtitle Indonesia Drama Korea Manny

Details

  • Title: 매니 / Manny
  • Genre: Romance, comedy
  • Episodes: 16
  • Broadcast network: tvN
  • Broadcast period: 2011-Apr-13 to 2011-Jun-02
  • Air time: Wednesday & Thursday 21:00

Synopsis

Kim Yi Han adalah seorang Pria lulusan Ivy League yang berprofesi sebagai Pengasuh Anak (Manny). Dia dipekerjakan oleh Seo Do Young untuk menjaga kedua anaknya, Eun Bi and Jung Min. Dalam perjalanan Seo Do Young dan kakaknya Janice (seorang peragawati terkemuka) terlibat cinta segitiga dengan sang Manny. Siapa yang akan dipilih Kim Yi Han ?.

Can't Lose Subtitle Bahasa Indonesia (Ep 09)

Subtitle Indonesia Can't Lose

Updated Subtitle Episode 09

Hanazakari no Kimitachi e 2011 (Ep 03)



Updated Subtitle Episode 03

maaf banget ya minna, untuk dorama ini sepertinya tidak bisa dgn cepat diselesaikan, dibandingkan dengan drama2 yg lain. karena dari source engsub-softsub yg kita dapet jg sepertinya tidak bisa diselesaikan dgn cepat. jadi, mohon pengertiannya... terima kasih ^^

Poseidon Subtitle Indonesia (Ep 05)

Subtitle Indonesia Poseidon

Updated Subtitle Episode 05
••~••


Note:
Mian, jadi lambat banget ngupdatenya... agak sedikit sibuk sekarang. Tapi mudah-mudahan bisa selesaikan yang EP 06 juga dalam bbrp hari ini. ^-^
Kalo aku nggak bisa ngejar, sepertinya aku akan pindahin ke Side Project aja.

Can't Lose Subtitle Bahasa Indonesia (Ep 08)

Subtitle Indonesia Can't Lose

Updated Subtitle Episode 08

[J-Drama] Hanazakari no Kimitachi e SPECIAL 2008


Drama sekolah ini, bisa dibilang saat ini adalah satu-satunya drama Jepang yang paling fenomenal di Indonesia. Setelah sekian lama J-dorama tidak pernah  tayang maupun terdengar, dan televisi Indonesia booming dengan K-drama, Hanazakari no Kimitachi e ( atau sering disingkat Hana Kimi ) lah yang mendobrak vakuman akan J-dorama di pertelevisian Indonesia. Hana Kimi  tayang di Stasiun Televisi Indosiar pada bulan Agustus 2011. 
Di Jepang sendiri, drama Hana Kimi mendapatkan 4 penghargaan pada tahun 2007 yaitu :
54th Television Drama Academy Awards: Best Drama
54th Television Drama Academy Awards: Best Actress - Horikita Maki
54th Television Drama Academy Awards: Best Supporting Actor - Ikuta Toma
TVnavi Magazine 2007 Drama Awards: Best Supporting Actor - Oguri Shun

[J-Movie] Gantz & The Perfect Answer 2011



Genre : Action Fantasy
Runtime : 130 minutes
Cast : Kazunari Ninomiya, Kenichi Matsuyama, Yuriko Yoshitaka, Kanata Hongo

Gantz adalah sebuah live action movie yang diangkat dari Manga karya Hiroya Oku. Film ini sendiri dibagi menjadi 2 film. Gantz tayang pada 29 Januari 2011 dan bagian keduanya yang berjudul Gantz: Perfect Answer tayang tanggal 23 April 2011 lalu.
Dua teman lama, Kei Kurono (Kazunari Ninomiya) dan Masaru Kato (Kenichi Matsuyama) bertemu di platform kereta bawah tanah hanya untuk tewas bersama dilindas kereta listrik gara-gara menolong orang yang jatuh ke atas rel kereta. Setelah mati, mereka berdua ditransfer dalam keadaan hidup sehat walafiat ke dalam sebuah apartemen di kota Tokyo yang berisi sebuah bola hitam besar.

[J-Movie] Goth 2008

Subtitle Indonesia Japanese Movie Goth

Profil
  • Movie: GOTH
  • Genre: Psychological Mystery
  • Runtime: 90 minutes
  • Cast: Hongo Kanata, Takanashi Rin
Synopsis
  • Goth adalah sebuah drama misteri yang menceritakan 2 orang murid sebuah SMU yang memiliki hobby yang aneh. Mereka berdua hobby melihat mayat dan gemar mengoleksi cerita-cerita misteri terutama pembunuhan.
    Suatu ketika, Yoru Morino ( Rin Takanashi ) menyaksikan sebuah kejadian dimana ada mayat yang dipertontonkan oleh si pelaku kejahatan. Namun mayat yang ditampilkan tidak mengerikan sama sekali bahkan cenderung cantik dan pose yang artistik. Rekan sekelas Morino, Itsuki Kamiyama ( Kanata Hongo ), yang memiliki hobby yang kurang lebih sama.

[J-Movie] Hanamizuki 2010

Subtitle Indonesia Hanamizuki

Profil
  • Movie: Hanamizuki - (May your love bloom a hundred year)
  • Romaji: Hanamizuki
  • Japanese: ハナミズキ
  • Director: Nobuhiro Doi
  • Release Date: August 21, 2010
  • Runtime: 128 min
  • Cast : Aragaki Yui, Toma Ikuta, Mukai Osamu
Synopsis
  • Hanamizuki (ハナミズキ Hanamizuki) adalah sebuah film drama Romantis. Dengan pengambilan setting di 4 tempat berbeda, Hokkaido dan Tokyo, Jepang, New York Amerika Serikat dan Nova Scotia Canada. Film yang mengisahkan rentang waktu tahun 1996 hingga 2006, dibintangi oleh Yui Aragaki sebagai Sae, adalah seorang siswi SMU yang bercita-cita ingin melanjutkan sekolah di Universitas di Tokyo.

[K-Drama] A Thousand Days' Promise

Subtitle Indonesia Drama Korea A Thousand Days Promise

Details
  • Title: 천일의 약속 / Chunilui Yaksok / A Thousand Days’ Promise
  • Chinese Title: 千日的约定
  • Also known as: Forget Me Not / 1,000 Day Promise
  • Genre: Romance, melodrama
  • Episodes: 20
  • Broadcast network: SBS
  • Preceded by: Warrior Baek Dong Soo
  • Succeeded by: History of the Salaryman

Synopsis
  • A story about a woman who’s slowly losing her memory but a man still love her unconditionally and stay beside her.

    Lee Seo Yeon (Soo Ae) is a ghostwriter and editor who's led a difficult life ever since her mother abandoned both her and her brother. She falls in love with Park Ji Hyung (Kim Rae Won), a friend of her older cousin who also happens to be engaged to someone else - Noh Hyang Ki (Jung Yoo Mi). Though his marriage to Hyang Ki has been arranged practically since birth, his heart is deeply loyal to Seo Yeon. The two of them have a complicated relationship, as she doesn't want to marry him and have him abandon his wealthy family for her, and he finds himself unable to break up his engagement. But their love is tested when Seo Yeon finds that she is slowly losing all of her memory...

Can't Lose Subtitle bahasa Indonesia (Ep 07)


Subtitle Indonesia Can't Lose


Updated Subtitle Episode 07

It's OK Daddy's Girl Subtitle Bahasa Indonesia (Ep 16-17) END

Deep Rooted Tree Subtitle Indonesia (Ep 02)

Subtitle Indonesia Deep Rooted Tree

Updated Subtitle Episode 02


••~••

Deep Rooted Tree Subtitle Indonesia (Ep 01)

Subtitle Indonesia Deep Rooted Tree

Updated Subtitle Episode 01


••~••

Nitip note dulu yah (tolong dibaca untuk menghindari pertanyaan-pertanyaan ke depannya):

* Karena ini Side Project, tolong jangan dipertanyakan jika SUB terlambat keluar.

* No request untuk dipindahin ke Main Project. Yang bikin SUB ini lagi nggak bersedia dikejar-kejar penggemar K-Drama yang pengen SUB-nya cepat kelar. Soalnya lagi pengen puas-puasin liat Joong Ki juga hohoho... bukan cuman liat text subtitle, jadi di Side Project aja yah, biar bisa lebih santai. ^-^
Admin akan memindahkannya sendiri ke Main Project kalau memang sudah siap lahir batin. :D

Udah itu aja... Kalo masih ada yang kurang dimengerti dari pesan di atas... Yah coba dimengertiin aja yah... Pamit undur...

[K-Drama] Deep Rooted Tree

Subtitle Indonesia Deep Rooted Tree

Details
  • Title: 뿌리깊은 나무 / Ppurigipeun Namu / Deep Rooted Tree
  • Chinese Title: 树大根深
  • Also Known as: Tree With Deep Roots
  • Genre: Period
  • Episodes: 24
  • Broadcast netwrok: SBS
  • Preceded by: Protect the Boss
  • Succeeded by: Take Care of Us, Captain

Synopsis
  • Based on Lee Jeong-myeong’s novel “Deep-rooted Tree”. Work that highlights the serial killings during the 7 days before the announcement of the Korean script.

    A series of murder occurred during the reign of King Sejong. As Kang Chae Yoon who is investigating these cases gets closer to the root of the truth, he finds himself embroiled in a massive conspiracy behind the serial killings which involves a group of genius who are willing to risked their lives towards their cause/goals and secret powers who will interfere with the course of his investigations.

Can You Hear My Heart Subtitle Indonesia (Ep16)

Subtitle Indonesia Can You Hear My Heart

Update Can You Hear My Heart Episode 16

Subtitle Bahasa Indonesia Can You Hear My Heart

It's OK Daddys Girl Subtitle Bahasa Indonesia (Ep 13-15)

The Musical Subtitle Bahasa Indonesia Episode (06)

Subtitle Indonesia The Musical

Updated Subtitle Episode 06

The Musical Subtitle Bahasa Indonesia

The Princess' Man (Ep 20)



Updated Subtitle Episode 20

PS:
Kemungkinana untuk episode 21-24 agak terlambat karena viki belum mengupdate. Setelah viki sudah mengupdate akan diusahakan untuk mengupload secepatnya.


••~••

Protect The Boss (Final Episode)


Subtitle Indonesia Protect The Boss


••~••

Our sixth Indonesian Subtitle project done!!!

NOTE:
Maaf sebelumnya. Tapi buat yang kemarin terus menerus bertanya episode 18,
Coba perhatikan ini: Baca disini.
Minggu lalu sudah saya jelaskan alasan kenapa PTB 18 akan terlambat. So next time, dengan sangat saya meminta tolong biasakan untuk membaca apa yang sudah kami 'note'-kan, plus baca rules dari kami.
(Semua itu ditulis karena ada maksudnya, bukan hanya sekedar jadi pajangan kosong semata). 

Poseidon Subtitle Indonesia (Ep 04)

Subtitle Indonesia Poseidon

Updated Subtitle Episode 04
••~••

The Princess' Man (Ep 19)



Updated Subtitle Episode 19

••~••

IS ~Otoko Demo Onna Demo Nai Sei~ (Epi 2)

Subtitle Indonesia IS Otoko Demo Onna Demo Nai Sei 
Updated Subtitle Episode 02

Korean Projects

Japanese Projects

AKB48 Projects

Other Projects

-

Followers

Comment


 
Free Indonesian Subtitles About Us | Terms and Conditions | Help | Join Us | Contact Us
Copyright © 2011-2013. Indonesian Subtitles Land - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger