Home » , , , , , , , » [J-Drama] Hanazakari no Kimitachi e 2011 (Dropped)

[J-Drama] Hanazakari no Kimitachi e 2011 (Dropped)


Details
  • Title: 花ざかりの君たちへ
  • Title (romaji): Hanazakari no Kimitachi e
  • Tagline: イケメン☆パラダイス~2011
  • Tagline (romaji): Ikemen☆Paradise~2011
  • Format: Renzoku
  • Genre: Romantic school comedy
  • Episodes: TBA
  • Viewership rating: TBA
  • Broadcast network: Fuji TV
  • Broadcast period: 2011-Jul-10 start
  • Air time: Sunday 21:00
  • Theme song: Flying Get by AKB48
  • Related shows: Hanazakari no Kimitachi e (Fuji TV, 2007), Hanazakari no Kimitachi e Special (2008) Hua Yang Shao Nian Shao Nu (CTS/GTV, 2006), To the Beautiful You (SBS, 2012)


Synopsis
  • Based on a popular comic, this hilarious comedy follows the chaos, troubles and friendship at a boys’ boarding school after a girl-disguising-a-boy joins. Ashiya Mizuki has just come back to Japan from California where she was raised. She fell in love with Sano Izumi, a hopeful high jump hero, who has quit after an accident. As she wants him to go back to the sport once again, she enters the same high school as a boy! With a short hair, flattened chest and lowered voice, she starts sharing the same room with Sano.


Main Cast

Source: wiki.d-addicts

Episodes Download

Indonesian Subtitle Hanazakari no Kimitachi e 2011

Credit: ourhour, Sky Tree Subs

Harap untuk tidak memposting ulang subtitle dari islandsubs.com.
Terima kasih.
Share this article :

12 comments:

  1. nah ini dia yang ditunggu2 arigato na subber :)

    ReplyDelete
  2. sama2 ^^ makasi buat supportnya :)

    ReplyDelete
  3. Laaaah ini di remake lagi ?

    ReplyDelete
  4. ini d remake ulang yhaa ??

    ReplyDelete
  5. iyah ini versi remake, tp keknya lbh bagus versi awalnya deh T_T

    ReplyDelete
  6. arigato na sudah dilanjut lagi hehehem iya ya bagus yang versi maki hahhahaha

    ReplyDelete
  7. ayo gan...di selesaikan...filmnya dah tamat lo...
    ane tunggu ya...
    pokoknya twi thumbs up buat team indo subs. ( sub indo dorama tercepat, menurut ane )

    ReplyDelete
  8. ditunggu nih episode selanjutnya :)
    gumawo....

    ReplyDelete
  9. Admin, tolong lanjutin dong...

    ReplyDelete
  10. admin kesulitan untuk meneruskan subbing drama ini, karena sampe sekarang softsubnya masih episode 3, dan kemungkinan besar gak dilanjutkan karena yg hardsub sudah complete. selain itu, tidak memungkinkan bagi admin untuk membuat ulang subnya (timing, translate, dll)
    tapi kalo dari agan2 sekalian ada yg menemukan softsubnya sampe episode terakhir, admin akan menyelesaikan drama ini.
    mohon maaf agan semuanya.. *bow*

    ReplyDelete

Tetap Terhubung Dengan Kami

Dapatkan informasi subtitle terbaru lewat email anda dengan subscribe ke newsletter kami.


Recent Post

Followers

Comment


 
Free Indonesian Subtitles About Us | Terms and Conditions | Help | Join Us | Contact Us
Copyright © 2011-2013. Indonesian Subtitles Land - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger